Vi älskar teknik och allt som är relaterat med det. Vi kollar gärna in allt som har med teknik och tekniska produkter och vi håller oss alltid uppdaterade med de senaste trenderna inom teknik. Även om internet är en fullfjädrad databas, har vi hos oss Bästa möjliga uppgifter om allt som har med teknik att göra för att du ska slippa leta runt.Mind Blowing Upcoming New Technology 2019 - Daily Tech Life

Du lär dig hur de smarta produkterna fungerar, som när du exempelvis använder röstkommandon, istället för att använda mus, tangentbord eller en touch skärm. Jeapie.com förklarar hur Google home får sina direktiv eller hur AmazonsAlexa lyder dina ord. Du får veta allting som vi vet. Efter att du har blivit expert på varje del får du också ta del av alla de tester som vi har utfört för de behov du kan ha. Eftersom vi utför regelbundna tester håller vi våra inlägg jämtuppdaterade.

Trender och det senaste inom teknik

Vi ger dig allt det senaste om nya teknikprylar som förslagsvis Google Home. Något som har blivit populärare och populärare på senaste tiden är användandet av röstassistenter och som vi och många med oss tror är en produkt som kommer att bli allt mer vanligt i framtiden.

MedChromecast har du möjlighet att kunna se videor från surfplatta till TV-skärm. Den omtalade Chromecast är en liten manick som ansluts till en TV via ett HDMI-uttag. Mobilen, surfplattan eller din dator kan användas för att kontrollera din Chromecast. Därför kan det som visas på skärmen på en laptop, telefon eller tablet överföras till TV-skärmen och på så vis streama innehållet. Om du spelar upp videor via Chromecast, så laddas det automatiskt ner data från källor som är anpassade för Chromecast, som sänds direkt till GoogleChromecast och som kommer att sköta allinformation och databank på enheten som den används på. GoogleCast fungerar mer eller mindre som en vanlig mottagare.

Chromecast sköter inga appar och har ingen direkt möjlighet att exempelvis skicka meddelanden och liknande. Istället väljer du vad som ska spelas upp på skärmen från surfplattan och väljer vilken GoogleCast som du vill strömma från. Internetanslutningen för Chromecastsker via Wi-Fi, vilket måste vara tillgängligt för att förbindelsen skall fungera helt. Dessutom måste din mobil, ipad eller Mac vara ansluten till samma nätverk som det Wi-Fi din GoogleChromecast är. Vilket med största säkerhet kommer att vara hemma, där det är samma nätverk.

Att installera din GoogleChromecast är inte så svårt som det verkar. Anslut din Chromecast till en HDMI-port på din TV och börjastreama till den. Du gör det genom att ansluta USB-kabeln som följer med i USB-porten på din TV eller genom att ansluta nätadaptern till ett eluttag. Observera att Chromecast Ultra endast kan användas med ett eluttag. När du har installerat klart, skaffar du Google Homeappen till din surfplatta.

Med din högtalare som heter Google Home använder du röstkontroll för att strömma. Låt sedan först Google Home-appen spela från strömningstjänsten och sedan använder du din Google Assistant för att visa vad du vill se. Sedan använder du din Mac eller surfplatta som en fjärrkontroll och du kan då starta eller avsluta oavsett var du är hemma med röstkontroll.

Angående din Google Home, så behöver du inte oroa dig för vad du kan spela eller inte via Google Home. Appar som exempelvis Spotify, Viaplay, SVT Play och liknande stöder detta och tar hand om allt det tekniska för dig. I Google Homeappen kan du se en komplett lista över vilka program som du kan använda till via GoogleHomeAssistant. Det gäller även för material som finns på din telefon eller dator.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>