Cat credeti ca am facut cel mai mult din videochat de acasa cu CamQueen?

Inainte de asta, sa va spun o scurta poveste despre cum m-am apucat de videochat.Image result for Videochat model

Era o toamna bacovia-style, plina de tristete si o ploaie acidica imi dizolva usor sufletul. Era deja 1 luna de cand soarele nu a mai rasarit pe pavela mea si incepeam sa ma ingrijorez subtil pana cand un gand subit mi-a strabatut si cele mai intunecate parti ale mintii, gandindu-ma la un singur lucru… Cam Queen.

Trecu’ o zi, trecura doua, trecu o saptamana,

Prin depozite cutreieram

Cu un inscris legat de mana

Si ma uitam si ma miram

Nu pot sa-mi dau de stire

Cum am putut ca eu

S-o dau in linistire?

Si era bun pc-ul meu,

Era cu toate cele

Nu bătea, nu troncănea

Așa tare se ținea.

https://camqueen.ro este cel mai de incredere prieten cand vine vorba de videochat de acasa, te ajuta de la crearea conturilor pana la promovarea ta ca model de videochat.

In luna Februarie 2019 am facut $41.000 de dolari. Tine minte, aceasta suma am facut-o intr-o singura luna lucrand de acasa.

Revenind,

Stiai ca 70% din modele se lasa de videochat dupa prima luna iar alte 25% in maxim un an?

De ce crezi ca se intampla asta?

Motivele pot varia, insa un lucru este sigur. Daca vrei sa fii de succes in videochat ai nevoie de o echipa care sa te sprijine.

Trebuie sa stii bine limba engleza, cu siguranta. Pentru a putea sa iti seduci membrii trebuie sa vorbesti limba acceptata la nivel international, care este engleza.

Iti multumesc ca ti-ai facut timp sa citesti acest articol, numele meu este Sandra si sunt model Cam Queen de foarte mult timp.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>